Experts en fabricació de senyalització òptica de seguretat

Catàleg

Experiència & Qualitat

Nosaltres

Señalizaciones y Suministros, S.A. es va fundar l'any 1.981 i des de llavors es dedica, pràcticament en exclusivitat, a la fabricació de senyalització òptica de seguretat per a llocs de treball, seguretat contra incendis, vies d'evacuació i sistemes fotoluminiscents..

Posteriorment, d'acord amb l'evolució tecnològica hem incorporat al nostre sistema productiu, altres tècniques d'impressió com la impressió digital, la impressió U.V. i la retolació mitjançant vinil de tall.

La senyalització i els sistemes fotoluminiscents es realitzen mitjançant impressió per procés de serigrafia sobre qualsevol tipus de material, encara que l'elaboració habitual es realitza sobre planxa d'alumini i planxa de PVC (no combustible), del qual normalment disposem d'un ampli estoc en els nostres magatzems.

La senyalització es realitza segons el Reial Decret 485/97, les Normes de Seguretat UNE i compleix amb tota la legislació vigent.

Qualitat

Señalizaciones y Suministros, S.A té implantat un Sistema de Gestió de la Qualitat, d'acord amb les directrius de la Norma UNE-EN ISO 9001 Sistemes de gestió de la qualitat. Requisits, disposa de Procediments i Instruccions escrites que defineixen amb exactitud la metodologia dels processos.

El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat supera satisfactòriament les Auditories de Certificació / Seguiment i com a reconeixement al compliment dels punts exigits en la Norma UNE-EN ISO 9001 Sistemes de gestió de la qualitat. Requisits, disposem del Certificat d'empresa Registrada, nº ES024111, aplicable a Fabricació i comercialització de senyals òptiques de seguretat.

Señalizaciones y Suministros, S.A. té definida la seva Política de Qualitat, que es fonamenta com a eix principal del Sistema i té com a directrius principals:

  • Aconseguir la satisfacció total del client
  • Marcar com a patró de qualitat les exigències i necessitats del client
  • Detectar, corregir les no conformitats i evitar la seva repetició.
  • Establir i revisar objectius de qualitat per aconseguir les accions de millora.

Certificats.

Independentment del certificat Norma UNE-EN ISO 9001, Señalizaciones y Suministros, S.A. disposa d'altres certificats de productes :

Certificat de producte SYSSAPLUS®, amb referència ES023655-A i abast Senyals òptiques de seguretat fotoluminiscent.Categoria A (SYSSAPLUS®), que garanteix de forma permanent el compliment dels requisits de les normes UNE 23033-1, UNE 23034, UNE 23035-1 i UNE 23035-4.

Certificat de producte SYSSALUX®, amb referència ES023655-B i abast Senyals òptiques de seguretat fotoluminiscent.Categoria B (SYSSALUX®), que garanteix de forma permanent el compliment dels requisits de les normes UNE 23033-1, UNE 23034, UNE 23035-1 i UNE 23035-4.

Señalizaciones y Suministros, S.A. realitza, en el seu departament de I+D o en laboratoris acreditats, anàlisi continu dels seus productes, ja sigui dins del procés d'inspecció final del producte acabat o com a recerca per a la millora dels mateixos.

Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información